TEZ Management ConsultingTez Management Consulting

TEZ Management Consulting is gespecialiseerd in het voeren van financiële administraties, het samenstellen van jaarrapporten, het geven van fiscaal advies alsmede het voeren van interim-management voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland.
TEZ Management ConsultingFinanciële administratie

Wij verzorgen uw complete financiële administratie. Wij denken hierbij aan de crediteuren -en debiteurenadministratie evenals kas -en bankstukken.

Naar aanleiding van de verwerkte administratie kunnen wij uw BTW aangifte elektronisch indienen. Wij staan bekend om onze actieve rol tijdens het boekjaar, waardoor er indien nodig, snel bijgestuurd kan worden en niet pas bij ontvangst van het jaarrapport.
TEZ Management ConsultingBelasting aangifte

Bij de belastingdienst zijn wij geregistreerd als belastingconsulent. Ons kantoor is dan ook gespecialiseerd in het uitvoeren van alle fiscale aangiften en kunnen deze op deskundige wijze voor u verzorgen.

U kunt van ons verwachten dat wij een actieve rol spelen om te komen tot een zo laag mogelijke aangifte. Wij kunnen u begeleiden bij belastingcontroles en bij het verhelpen van geschillen met de belastingdienst.
TEZ Management ConsultingSalaris administratie

Indien gewenst kunnen wij uw complete salarisadministratie verzorgen. Wij verzorgen dan tevens uw maandelijkse aangifte loonheffing en de eindejaarsverwerking voor de belastingdienst en UWV.Alle wetswijzigingen en wijzigingen met betrekking tot de salarisverwerking worden door ons nauwlettend gevolgd.
TEZ Management ConsultingAdvies

Naast deze administratieve en fiscale werkzaamheden hebben wij ons gespecialiseerd in het geven van advies met betrekking tot de meest uiteenlopende zaken waar u mee te maken krijgt zoals financieringen, investeringen, fiscale vraagstukken, bedrijfs-overnames, rechtsvormen etc.
TEZ Management ConsultingJaar rapportage

Door onze praktische kennis en ervaring in het bedrijfsleven stellen wij voor onze cliënten de concept jaarrekening op. Dit concept wordt met u besproken en naar anleiding van uw eventuele op -en aanmerkingen wordt het definitieve jaarrapport in orde gemaakt en de belastingaangifte verzorgd.

Ook tussentijdse rapportages zijn mogelijk.